Mobiilileikit


KÄÄKylä nro 1 sisältää Akun Ankan Hypnoosihyrrän, Milla Magian Taikasauvan sekä Pikku apulaisen Vastausgeneraattorin. Voit ladata sovelluksen veloituksetta tietokoneellesi ja siirtää sen kautta puhelimeesi.
Lataa

Tiedoston nimi: KAAKyla1.zip (koko 0,1MB)


KÄÄKylä nro 2 sisältää Aku Ankan Höpsisminavigaattorin, Roope Ankan Kullanetsintälaitteen sekä Iines Ankan Sydänkäpy-skannerin. Voit ladata sovelluksen veloituksetta tietokoneellesi ja siirtää sen kautta puhelimeesi.
Lataa

Tiedoston nimi: KAAKyla2.zip (koko 0,1MB)


KÄÄKylä nro 3 sisältää Roope Ankan Kultakimpale-Sakset-Seteli
-pelin sekä Ankanpoikien touhukoneen. Voit ladata sovelluksen veloituksetta tietokoneellesi ja siirtää sen kautta puhelimeesi.
Lataa

Tiedoston nimi: KAAKyla3.zip (koko 0,1MB)


KÄÄKylä nro 4 sisältää Aku Ankan Ammattitestin sekä Sudenpentujen sukkeluusskannerin. Voit ladata sovelluksen veloituksetta tietokoneellesi ja siirtää sen kautta puhelimeesi.
Lataa

Tiedoston nimi: KAAKyla4.zip (koko 0,2MB)


Aku Ankan KÄÄKylä on mobiilisovellus, jossa on Ankkalinna-aiheisia kännykkäpelejä ja leikkejä. Uusia KÄÄKylöitä julkaistaan tasaisin välein.

KÄÄKylä vaatii toimiakseen puhelimen, jossa on Flash Lite -soittimen versio 1.1 tai uudempi. Voit käydä tarkistamassa Adoben sivuilta, toimiiko puhelimessasi Flash Lite v1.1. Äänet saat kuuluviin laitteissa, joissa on sisäänrakennettu handsfree-kaiutin.
1. Mene puhelimesi www-selaimella osoitteeseen: pim.akuankka.fi/mobiili. Huom! Datasiirto mobiiliverkossa maksaa liittymäsopimuksesi mukaisesti. KÄÄKylän tiedostokoon näet latauspainikkeen yhteydessä.

2. Ohjelma aukeaa puhelimeesi ja on valmiina käytettäväksi. Voit tallentaa
ohjelman puhelimen Valinnat-valikon avulla.

3. Ohjelman voi jatkossa käynnistää avaamalla Flash-soittimen tai
käynnistämällä suoraan puhelimeesi tallennetun tiedoston.

Huomaa, että voit myös lähettää KÄÄKylän suoraan kaverillesi, mikäli
molemmilla on puhelimessaan Bluetooth-ominaisuus.

1. Lataa .zip-tiedosto tietokoneellesi.

2. Pura se valitsemaasi hakemistoon, esimerkiksi työpöydälle, jolloin sinulla on käytettävissäsi .swf-tiedosto.

3. Kytke puhelin tietokoneeseesi ja käynnistä tietokoneeltasi puhelimen myyjältä saatu ohjelmisto*, esim. jos sinulla on Nokian puhelin, tietokoneessasi tulee olla Nokia PC Suite.

4. Siirrä .swf-tiedosto matkapuhelimeesi edellä mainittua ohjelmistoa käyttäen. Useimmissa puhelimissa käytetään Ohjelmat-kansiota.

5. Ohjelman voi jatkossa käynnistää avaamalla Flash-soittimen, tai käynnistämällä suoraan puhelimeesi tallennetun tiedoston.

Huomaa, että voit myös lähettää KÄÄKylän suoraan kaverillesi, mikäli molemmilla on puhelimessaan Bluetooth-ominaisuus.

*Mikäli sinulla ei ole tietokoneellesi asennettuna valmistajan ohjelmistoa, voit ladata sen matkapuhelimesi valmistajan kotisivuilta, esimerkiksi:

http://www.nokia.fi/pcsuite/
http://www.sonyericsson.fi/
http://www.motorola.com/